Wie zijn wij?

GrooveIT is een nieuw computerreparatie bedrijf werkzaam in regio Goes en omstreken.

Huidig kunnen wij met trots zeggen dat we de goedkoopste service bieden van Zeeland!

Wij voeren kleine reparaties uit aan huis Grotere reparaties en herinstallaties voeren we vanwege de tijdconsumptie op eigen locatie uit. Op deze manier kunnen we aan meerdere devices tegelijkertijd werken en dus wederom de prijs laag houden.

Tijdens onze opleiding bleek al snel dat iedereen wel computerproblemen heeft. Of het nou kleine vervelende adware virussen zijn die je homepage veranderen of zeer bedreigende virussen die in het geheim je computer in de gaten houden en gegevens stelen.

Of misschien crasht uw computer wel, maar staan al uw foto's en films er nog op.

Allemaal problemen waar helaas...Veel mensen vaak niet weten wat ze ermee moeten doen. Met als gevolg dat deze links gelaten worden.

Daar wilt GrooveIT graag bij helpen. Samen zullen we kijken naar oplossingen voor vrijwel al uw computer gerelateerde problemen. Groot of klein.

Is het probleem niet verholpen? Dan krijgt u netjes uw geld terug.

Onze visie

Wij geloven dat veiligheid voor iedereen beschikbaar moet zijn. En dan niet zomaar veiligheid, maar digitale veiligheid. Want ja, wat is het internet nou eigenlijk? En wat zijn zijn gevaren? En wat voor informatie gaat er nou eigenlijk onbewust het net op?

Helaas heeft in dit nieuwe internet-tijdperk elke computer wel een virus, groot of klein. Dit vinden wij van GrooveIT niet kunnen.

Wij geloven in een risicovrije informatica-toekomst. Een toekomst waar iedereen, jong of oud, technisch of a-technisch zonder problemen het net op kan en met een simpele druk op de knop ondersteuning kan aanvragen voor eerlijke prijzen.

Een toekomst waar computerservice niet slechts een firma is, maar een vanzelfsprekend privelege. Geintegreerd in uw eigen buurt.

Contact

Voor telefoonafspraken zijn wij doordeweeks bereikbaar van 17:00 tot 21:00 en zaterdag van 11:00 tot 16:00.

Dit kan op het nummer 06-47609417.

Word er niet opgenomen? Probeert u het dan later nog eens, maak online een afspraak of laat een bericht achter via Whatsapp!